Goudinkooppunt

Goud en Zilver Inkoop + In- en Verkoop van Tweedehands Sieraden

Verkoop sieraden

Dat nieuwe sieraden niet goedkoop zijn weet iedereen. Als het uitverkoop is, dan is dit zelden op sieraden. Het is waardevast en je betaalt meestal de hoofdprijs. Maar de tweedehands sieraden van Blinqz koop je voor weinig. En de kwaliteit is écht geweldig. Zo goed als nieuw dus.

Merksieraden

We verkopen zowel merkloze sieraden als merksieraden. Denk aan merken als LeChic, Seiko, Buddha to Buddha, Bron, Diamonde, Bvlgari, Esprit, Breill, Ti Sento, Zinzi, en vele andere. Bij merksieraden kunnen we niet garant staan voor het merk; dat kan alleen als het een nieuw sieraad is. In de overige gevallen gaan we af op onze expertise en de eerlijkheid van de verkoper.

Unieke juwelen

Je vindt bij ons sieraden die niet meer verkocht worden. Exclusieve juwelen; als je daar naar op zoek bent, dan zul je zeker bij ons slagen. Maar ook bekende sieraden als de close forever armband met bedels, het jasseron collier, de koningsketting, de ring met groeidiamant, en vele andere zijn regelmatig bij ons te vinden.

Antieke sieraden

Ook krijgen we met regelmaat antieke sieraden aangeboden. Daaronder ook klederdracht sieraden zoals de bekende gouden zeeuwse knop en kapspeld.

Wij garanderen dat uw sieraad echt is

Als je bij ons koopt, dan weet je wat je koopt. Wij verkopen alleen echte producten. Een gouden of zilveren sieraad is ook echt goud of zilver. Wij vermelden het karaat gehalte in de specificaties. Daarnaast zijn alle sieraden gekeurd met een officieel waarborg keurmerk. Door onze jarenlange ervaring in het juweliersvak hebben wij de kennis in huis om de waarde van de sieraden te beoordelen.

Niet van nieuw te onderscheiden

De tweedehands sieraden die wij verkopen, zijn door ons grondig gereinigd en vaak ook gepolijst.

Kom langs en laat je verbazen. Het is leuk en de moeite waard.

Je vindt een deel van onze collectie in onze winkel in Middelburg. Ons assortiment is ook online te bewonderen en te bestellen op onze webshop Blinqz.nl. We organiseren ook regelmatig sieraden evenementen door heel Nederland, waar je de juwelen kunt bekijken voordat je over gaat tot koop.